Et hus å bli glad i

Hornemansgården ligger på Torvet i Trondheim og er et av byens store 1700-talls trepaléer som fyller et helt kvartal. Gården fremstår i dag som et flott aktivitetssenter, tilgjengelig for alle.

Det er stor aktivitet i Hornemansgården. Her finner du Café Horneman, frisør, velværerom, kurs, reiseformidling, juridisk rådgiving, fotpleie og hørselsrådgiving i tillegg til en rekke andre arrangement. Gården er årlig vertskap for rundt 1200 kurs, møter og arrangementer, og aktivitetene drives av Kulturenheten i Trondheim kommune. 

Hornemansgården ble gitt til Trondheim bys eldre som en ”Honnørgave” i forbindelse med tusenårsjubileet i 1997. Les om historien til Hornemansgården her.

Café Horneman

Åpningstider


Mandag - torsdag 

10.00 - 16.00
Middagsservering til 15.30

 

Fredag og lørdag

10.00 - 15.00
Matservering til 14.30


Bli bedre kjent med kaféen

På huset

Hvem og hva finner du på Hornemansgården? Her er en oversikt over de som befinner seg på huset. Klikk på den du ønsker mer informasjon om.

Aktivitetskalender

Vi har faste, ukentlige aktiviteter, filmfremvisning, konserter, juridisk rådgiving og datahjelp. Her har vi gjort det enkelt og samlet alt i en oversikt etter dato.

De fleste aktivitetene foregår her på Hornemansgården. Noen av aktivitetene krever påmelding.

22.09

Fredagsdata

Dyktige studenter fra NTNU hjelper til med dataspørsmål hver fredag fra klokken 14.15 - 15.30

Klikk her for å lese mer

27.09

Juridisk rådgiving

20 minutter gratis juridisk rådgiving fra advokatfirmaet Bjerkan Stav AS.

Klikk her for å lese mer

29.09

Hornemansgården inviterer til fårikålfest!

Det blir servert tradisjonell fårikål til middag, etterfulgt av tilslørte bondepiker toppet med bringebær sammen med en kopp rykende varm kaffe.

Klikk her for å lese mer

06.10

Årgangsfilm: On an Island with You (1948)

Mens hun filmer på en lokasjon i det sørlige Stillehavet blir en filmstjerne forfulgt av en kjekk sjøoffiser som er overbevist om at hun er jenta for ham.

Klikk her for å lese mer

11.10

Juridisk rådgiving

20 minutter gratis juridisk rådgiving fra advokatfirmaet Bjerkan Stav AS.

Klikk her for å lese mer
Se flere aktiviteter

Kurs og treff

På Hornemansgården arrangerer vi kurs og og treff som passer de aller fleste.

Kursene holdes i andre etasje i Hornemansgården dersom ikke annet står beskrevet. Dersom et kurs blir fulltegnet forsøker vi å sette opp flere kurs. Kursene betales i resepsjonen før oppstart. Se de ulike kursene vi arrangerer under teksten her. Vi har bankterminal. NB! Utgifter til materialer vil komme i tillegg.

Påmelding tlf. 73 84 17 00