Aktiviteter på Hornemansgården

20.06

Juridisk rådgiving

20 minutter gratis juridisk rådgiving fra advokatfirmaet Bjerkan Stav

28.06

Constanze og Wolfgang.

- Musikkteater om et ekteskap

02.08

Inspirasjon i bruk av grønnsaker

På sommeren har vi verdens beste grønnsaker i vårt nærområde. Ved dette kurset vil Thomas Borgan gi inspirasjon i bruk av grønnsaker ved å lære bort helt enkle tilberedningsmetoder. Med små grep kan dine grønnsaker spille hovedrollen i den daglige middagen - eller ved fest. Kom, smak og bli inspirert

02.08

Kurs i Fermentering ved Line Hofstad

Fermentert mat er både trendy, sunt og velsmakende. Det er med andre ord all grunn til å lære seg fermentering! Det er flere helsemessige fordeler med fermentert mat og drikke og alle bør ha mer av det i sitt kosthold. På dette kurset får du vite hvordan du kan lage det selv.

02.08

Dessert og øl ved Alexander Skjefte

Ved dette kurset vil du bli servert 3 desserter - og Alexander vil matche én øl til hver rett. Du vil antageligvis få både aha-opplevelser og tips til hvordan du kan imponere dine gjester. Du vil lære om ulike øltyper og få flere tips til hvordan du bør kombinere øl og mat.

03.08

Kurs i Vegetarmat

Lars Erik Vesterdal og Robert Mære fra tv-serien kort og godt holder kurs i vegetarmat. det sees nærmere på spenstige retter basert på det som vokser i Trøndelag. La deg bli inspirert, motivert og inspirert - alt pakket inn i en god dose humor!

04.08

Kulinarisk Vandring

Vi lover en helt spesiell kveld, med historisk atmosfære og muntre gløtt inn i både mat og historier fra gamle tider i Hornemansgården. Kokken Morten Rathe serverer og presenterer festmenyen for kvelden.

15.08

Juridisk rådgiving

20 minutter gratis juridisk rådgiving fra advokatfirmaet Bjerkan - Stav