Matkurs med Morten Rathe

Lær å lage mat med gullvinneren fra kokkelandslaget! Morten Rathe sørget for at Rica Nidelvens frokost ble satt på norgeskartet, og hevdet seg i flere nasjonale kokkekonkurranser. Han har også to år bak seg på Gastronomisk Institutt i Stavanger, samt seks år bak seg på kokkelandslaget, der han var med og tok både sølv og gull i VM og OL. Morten var også daglig leder og kjøkkensjef ved CAYA restaurant som ble innlemmet blant Nordens beste restauranter i White Guide Nordic. Nå inviterer vi til en meget spesiell sjanse, hvor du får muligheten til å lære av Morten!

Vi arrangerer en firedelt serie matkurs hvor du vil lære enkle, varierte og smakfulle middagsretter. Morten har fokus på matglede, med gode råvarer og enkle teknikker – bli med og lær noe nytt!

Onsdag 10.04    Supper

15.30 - 17.00 

Tirsdag 23.04    Fiskeretter til middag 

15.00 - 16.30 

Tirsdag 07.05   Kjøttretter til middag 

15.00 - 16.30 

Tirsdag 14.05   Desserter

15.00 - 16.30

 

Pris pr. enkelt kurs kr. 300,- 

Pris for alle fire kurs samlet kr. 1000,

Påmelding i Hornemansgårdens resepsjon, på telefon 73 84 17 00 eller post@hornemansgarden.no