Operatur til Kristiansund 12.-13.februar 2019

Majestetskritikk har alltid vært en vanskelig øvelse.

Giuseppe Verdi måtte gå noen runder ekstra for å få Rigoletto oppført i Venezia i 1851. Operaen er basert på Victor Hugos roman Kongen morer seg, og mesterverket er et av operalitteraturens mest populære verden over. Tittelrollen Rigoletto er hoffnarr hos hertugen, som er en storkonsument av unge kvinner. Hjemme holder Rigoletto sin datter Gilda isolert fra omverdenen, i overdreven omsorg og bekymring. Rigoletto er sin herres trofaste tjener, men da det viser seg at hertugen har innledet et forhold til Gilda, står Rigoletto overfor et skjebnedilemma. Han blir besatt av ønsket om hevn.

Ondskap, maktbrynde, begjær og moralens nederlag – alt dette og mer til er Rigoletto. Og ønsker du å høre den kjente arien La donna è mobile, er dette operaen.

Vi arrangerer tur til operafestuken i Kristiansund 12. - 13. februar 2019

Tirsdag 12.februar:

Kl. 09.30 Oppmøte ved landgangen til Hurtigruten hvor dere blir
møtt av reiseleder som deler ut alle nødvendige reisedokumenter og informasjon.

Kl.10.00 Vi seiler sørover langs kysten mot Nordmøre og Kristiansund som ligger vakkert til, ytterst mot Atlanterhavet. Tiden om bord er disponibel.

Kl.11.30 Vi går til skipets restaurant og nyter en deilig lunsj. Alle må være ferdige spist før kl. 14.30

Kl.16.30 Ankommer vi Kristiansund, og på kaia står en buss fra Thorleifs Bussreiser merket med Vega Reiser. Herfra kjører vi til hotellet for innsjekk.

Kl.18.00 Blir det felles busstransport opp til Festiviteten hvor kveldens operaforestilling «Rigoletto» finner sted kl. 19.00. Forestillingen varer i ca. 2,5 timer inkludert pause. Etter forestillingen blir det felles transport til Thon Hotell

Kl.  22.00 Kveldsmat i hotellets restaurant. 


Onsdag 13. februar

Vi starter dagen med en god frokost før vi etter hvert sjekker ut og møtes klar for avreise.

Kl.11.00  Da kjører vi med buss tilbake til Trondheim, via Valsøyfjorden. Underveis blir det noen stopp for benstrekk, og vi ankommer Trondheim omtrent kl. 16.00


Pris pr. person i dobbelt rom:
kr. 3295,-

Enkeltromstillegg kr. 295,-


Prisen inkluderer:

Hurtigruten til Kristiansund med lunsj, buss t\r Hurtigbåtkai -hotell, overnatting på Thon Hotel Kristiansund med frokost, kveldsmat etter operaen, billett til forestillingen "Rigoletto", transport i henhold til program.

Vega reiser er ansvarlig arrangør for denne turen.

Klikk her for påmelding,
ring oss på 73 84 17 00 eller kom innom resepsjonen i Hornemansgårdens 2.etasje.