Aktiviteter på Hornemansgården

06.08

Sommerfest med Charlotte Audestad

Vi i Hornemansgården inviterer også i år til sommerfest i Hornemans Have, for å feire sommeren og Trondheims pensjonister. I Café Horneman får man kjøpt nydelig mat fra grillen og selvfølgelig noe godt i glasset “attåt”. I tillegg til innslag fra scenen og servering av mat og drikke vil det være mulig å treffe en rekke utstillere og noen av våre samarbeidspartnere. Vi har selvfølgelig bestilt strålende sol, men ved dårlig vær flyttes arrangementet inn i Festsalen.

09.08

Sommer i Hornemansgården - Ida Jenshus

!da er en fantastisk liveartist, med snart 1000 konserter i ryggen. Hun har turnert landet rundt på store turneer ved hver albumutgivelse, og er både en kredibel og folkekjær artist som alltid leverer store konsertopplevelser!

13.08

Sommer i Hornemansgården - Are Hembre

”Da jeg var ni år og sang i en begravelse, så jeg hvor mye sang og musikk kan bety for mennesket. Der og da bestemte jeg meg!” - Som ni-åring bestemte Are seg for å bli sanger. Å formidle ord og følelser til ettertanke, å lage gode opplevelser og spre glede. Det er det sang dreier seg om.

14.08

Sommer i Hornemansgården - Trio Trova

Det er duket for en herlig stund med viser, skrøner, historie, politikk og eventyr fra Chile og Sør-Amerika for øvrig. Lytterne inviteres inn i et skattkammer av poesi og toner. Noen av sangene er oversatt til svensk eller norsk, mens andre vil bli fremført på spansk. Hvem vet, kanskje dukker det opp noen viser man kan nynne gjenkjennende til? Trio Trova består av Emmanuel Bernal og Gerardo Diego de La Riva fra Chile og Kristin Collier Valle fra Telemark.